Gelsox® Nordic

Historien och framgången bakom Gelsox.

Vi tänkte, måste man kämpa med krämer eller salvor och fotbad för dessa hälsprickor?

Idag består marknaden av salvor och krämer eller kemiska medel som är mer eller mindre anpassade till att återsälla och återfukta hud för olika områden på kroppen.

Måste man då använda salvor? Nej det måste man inte, man kan på andra sätt få kroppen att återfukta och läka huden på sitt naturliga sätt.


Lösningen är att en fast gel även kallat termoplastiskt gummi som är baserat på elastomer och mineraloljor, en helt naturlig produkt. Om man istället isolerar huden med detta gummi så kan man hjälpa kroppen på dess eget naturliga sätt till återfuktning och slippa dyra salvor eller krämer.

Detta material har vi tagit vara på och satt in i våra produkter för att specialisera oss på att hjälpa kroppen att återställa skadad hud. Vi har den bästa kvalitets produkten med den naturliga gummi gelen - Vi kallar den GelSox®.

Gelsox® Nordic är företaget bakom GelSox® produkterna. Vi siktar på ett starkt kundfokus och innovativt tänkande. Vi har säte i Onsala söder om Göteborg. Vi vill att du skall vara 100% nöjd med våra produkter. Vi lägger stor vikt på att säkerhetställa kvalitet och koncentrera oss på ett fåtal produkter som verkligen kan göra skillnad.

Gelsox® Nordic
Att: kundansv, Alexandra Garle
Galjonsvägen 1D
43994 Onsala
Sverige

Org.nr: 781017-4941
Vi innehar F-skattebevis